Betalingsmetoder
Betal med kreditkort online
Drikkevarer-Leveret.dk modtager Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og Maestro. Vi får besked indenfor sekunder efter din betaling er autoriseret at vi kan gå videre med din bestilling.

Betal med MobilePay online?
Du kan vælge at betale online med MobilePay.

Vi tilbyder KUN online betaling
Da afhentning ikke er muligt, og da vores chauffører har travlt med at bringe bestillinger ud, så er den eneste mulighed for at betale for bestillingen at gøre det online med kort eller MobilePay.

Tilbage til toppen af siden
Behandling af din betaling med kreditkort online
Når du indtaster dine kreditkortoplysninger og betaler online sker der i første omgang en autorisation - du autoriserer Drikkevarer-Leveret.dk til at trække det beløb som du netop godkendte ved din indtastning.

Vi trækker først beløbet når din bestilling er pakket, emballeret og sat på bilen til levering. På dette tidspunkt drejer det sig om timer eller minutter før du har din bestilling i hænde hos dig.

Tilbage til toppen af siden
Moms og fakturering
Webshoppen som Drikkevarer-Leveret.dk anvender er yderst avanceret i forhold til at sikre korrekt behandling af din ordre på basis af destination og flere andre faktorer.

Hvor indtaster jeg min virksomheds CVR-nummer?
Hvis du er ved at bestille til en virksomhed vil vi henvise dig til vores erhvervs-salg hos Ambrosia Group. Drikkevarer-Leveret.dk henvender sig til privatkunder i Danmark, hvor vores erhvervs-salgsaktiviteter drives fra Ambrosia Group ApS.

Hvilken moms-sats anvender I?
For alt salg til levering i Danmark opkræves 25% moms.

Min faktura kom ikke sammen med mine produkter?
Vi har forsøgt at automatisere så mange af de kedelige funktioner mest muligt, så vi kan fokusere på at være til rådighed for servicemæssige behov. Derfor er det en computer der foretager faktureringen automatisk, efter din bestilling er afsendt. Din faktura er derfor endnu ikke udstedt på det tidspunkt din bestilling pakkes.

Du kan til enhver tid logge ind og finde din faktura for hver bestilling. Ved at vi opbevarer din faktura for dig digitalt har du den altid ved hånden i fald du vil se dine tidligere køb.

Elektronisk fakturering?
Vi betjener og fakturerer meget gerne større virksomheder og offentlige institutioner digitalt hos vores erhvervs-salgsafdeling hos Ambrosia Group. Kontakt venligst vores erhvervs-salgsafdeling for mere information på info@ambrosiagroup.dk

Tilbage til toppen af siden