Hvordan kan jeg handle hos drikkevarer-leveret.dk?
Drikkevarer-Leveret.dk tilbyder dig at handle online 24/7.

Vi har ingen butik, så du kan ikke købe på stedet. Til gengæld har vi et kæmpe lager, og alle bestillinger skal foretages online. Vi leverer med egne biler og chauffører.

Du er meget velkommen til at sende os en e-mail til ordre@drikkevarer-leveret.dk hvis du har spørgsmål til eller har behov for vores hjælp til at sammensætte din bestilling.

Tilbage til toppen af siden
Hvordan virker Drikkevarer-Leveret.dk webshoppen?
For at afgive en bestilling til Drikkevarer-Leveret.dk skal du oprette dig en bruger. Data på en bruger består af dit navn, din e-mail adresse og et godt password du selv vælger.

Du kan godt samle varer i kurven på websitet uden at du er logget ind. Når du logger ind eller opretter din bruger som en del af check-ud processen overføres kurven.

Brug af webshoppen
Udvælg dig de produkter du ønsker at købe via Produkter-knappen eller ved at bruge søgefunktionen. Hvis du ønsker detaljeret information kan du fra produktoversigten klikke på produktets navn. Fra både lister og fra produktets detaljeside kan du trykke på "Læg i kurv". Når der er indhold i kurven viser antallet af varer med en rød plet over kurvens ikon øverst til højre på siden.

Gennemse kurvens indhold og antal pr. varelinje. Hvis du vil kontrollere et produkts lagerstatus igen klikker du blot på navnet og kommer direkte til detaljesiden.

Følg check-ud processen hvor du først angiver fakturaadresse og eventuel leveringsadresse, dernæst vælger leveringsform og betalingsform, før du præsenteres for en oversigt over din bestilling til din endelige godkendelse.

Herefter følger betalingsinformation eller betalingslink afhængig af hvad du valgte da du checkede ud.

Gennemfør betalingen og afvent bekræftelse fra Drikkevarer-Leveret.dk

Tilbage til toppen af siden
Hvordan kan jeg ændre på mine adresser fra sidste bestilling?
Hver gang du checker en ordre ud har du mulighed for at tilrette både din fakturaadresse samt eventuelt angive en leveringsadresse som vi skal sende din ordre til. Vi gemmer dine sidste indtastninger automatisk.

Tilbage til toppen af siden
Hvordan kan jeg købe til et firma eller en institution?
Drikkevarer-Leveret.dk henvender sig til privatpersoner i Danmark. Hvis du har brug for at købe på vegne af en virksomhed henviser vi til vores engrossalg, som du finder på ambrosiagroup.dk

Elektronisk fakturering
Ambrosia Group tilbyder elektronisk fakturering til institutioner og virksomheder som måtte bruge det. Kontakt venligst vores engros-salgsafdeling på info@ambrosiagroup.dk

Tilbage til toppen af siden
Hvordan kan jeg betale for min bestilling?
Betal med kreditkort online
Drikkevarer-Leveret.dk modtager MobilePay, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og Maestro. Vi får besked indenfor sekunder efter din betaling er autoriseret at vi kan gå videre med din bestilling.

Kan jeg betale på anden vis, evt. ved afhentning eller levering?
Vi tilbyder ikke afhentning, og betaling online med kort eller MobilePay er eneste muligheder for at betale for din bestilling.

Elektronisk fakturering?
Drikkevarer-Leveret.dk henvender sig privatkunder. Kontakt derfor venligst vores erhvervs-kundeservice hvis du har brug for at modtage faktura elektronisk til din større virksomhed eller institution - det gør du på info@ambrosiagroup.dk

Tilbage til toppen af siden