Hvem er Drikkevarer-Leveret.dk?
Drikkevarer-Leveret.dk er drevet af Ambrosia Group, der er Danmarks største øl- og vanddepot. Ambrosia Group sælger kun til virksomheder, og med Drikkevarer-Leveret.dk tilbyder vi vores sortiment og services til privatkunder i Danmark.

Tilbage til toppen af siden
Hvorfor hedder vi Drikkevarer-Leveret.dk?
Navnet afspejler den kerneydelse som vi kan tilbyde dig: vi leverer de drikkevarer du har brug for. Du bestiller og betaler online, og vi bringer varerne til din dør.

Vi er vant til at betjene kontorer, supermarkeder, restauranter, barer, fitnesscentre, foreninger og en lang række andre virksomheder.

Verden er i forandring, og vi ønsker at gøre vores til, at flere privatpersoner har bedre adgang til at handle forbrugsvarer online, og få deres bestillinger bragt til døren.

Tilbage til toppen af siden
Hvor holder Drikkevarer-Leveret.dk til?
Vi har til huse i Priorparken i Brøndby, hvorfra vi med egne biler udkører alle bestillinger fra vores hovedlager.

Vi har ingen butik, og det er ikke muligt at købe drikkevarer på stedet som i et supermarked. Alle bestillinger skal foretages og betales online. Til gengæld leverer vi lynhurtigt.

Tilbage til toppen af siden
Om Drikkevarer-Leveret.dk webshop
Webshoppen Drikkevarer-Leveret.dk er drevet af Ambrosia Group, der er Danmarks største øl- og vanddepot og som er erhvervslivets foretrukne drikkevareleverandør. Vi leverer til bl.a. virksomheder, supermarkeder, caféer, barer, fitnesscentre og foreninger.

Drikkevarer-Leveret.dk er udviklet til, at du som privatperson kan få adgang til et stort sortiment af drikkevarer online og professionel udbringning, det hele til konkurrencedygtige priser.

Webshoppen bliver løbende ændret og optimeret ud fra de oplevelser vores kunder har.

Tilbage til toppen af siden